Kiki training bij Welkom Kind Midden en West Brabant

Gisteren was het dan zover, na maanden van hard werken, zowel thuis in de opvang als tijdens de lessen was het moment dan eindelijk aangebroken om de certificaten uit te delen.

Ik ben erg trots om te kunnen zeggen dat alle gastouders uit onze groep geslaagd zijn! Na een korte officiele verwelkoming en nog een laatste inhaal presentatie van een collega gastouder was het de hoogste tijd om de certificaten uit te delen. Eén voor één mochten we vooraan bij onze lesgeefster komen. Voor elke gastouder was er een persoonlijk, positief woordje! Dat was erg leuk! En dan natuurlijk kon ieder haar certificaat, samen met persoonlijke felicitaties, kusjes en een mooie roos in ontvangst nemen!

En na dit officiele moment was het tijd voor een feestje! Welkom Kind Midden en West Brabant had gezorgd voor een lekker hapje en een koud of warm drankje. We zouden natuurlijk geen vrouwen zijn als er niet gekletst werd :). Na een uurtje babbelen was het tijd om stilaan weer naar huis te gaan en zo is deze cursus dus ook afgesloten. Maar dat wil niet zeggen dat we hiermee ook het hele Kiki hoofdstuk afsluiten. Ik blijf hetgeen ik leerde tijdens deze cursus in mijn opvang gebruiken. Natuurlijk blijft beer Kiki ook wel een heel belangrijk deel van onze opvang, de kinderen vinden hem namelijk toch wel heel erg lief en leuk. Verder zullen de thema’s ook wel gebruikt blijven worden. Daarom niet in de intensiviteit als dit jaar, ik zal naast de Kiki thema’s ook nog andere thema’s uitwerken om samen met de kinderen andere activiteiten te doen.

Volgend jaar staan er dan weer nieuwe uitdagingen op het programma. Wat het wordt kan ik nog niet verklappen, maar leuk wordt het in elk geval! Maar eerst wat rust en ontspanning. Voor zover dat dat gaat in volle sinterklaasperiode!

Fijne dag,

Myriam

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s