GO café bij Welkom Kind Midden en West Brabant.

Het 3de gastoudercafé alweer en wat een gezellige avond! Een zeer grote groep gastouders was aanwezig bij Welkom Kind Midden en West Brabant. Deze avond stond in het teken van gezellig samen zijn en elkaar iets leren.  Zoals altijd was er meer dan genoeg koffie, thee en fris voorzien met iets lekkers.

Na een korte verwelkoming konden we aan de slag. Een aantal gastouders zijn bedreven in het schminken en maken kleine en minder kleine kunstwerkjes op gezichten, armen en handen. Zij konden andere gastouders even leren hoe en wat. Welke technieken je gebruikt, welk materiaal er te koop is….. Ik heb ook weer leuke technieken bijgeleerd en met carnaval in aantocht is dat natuurlijk extra leuk! Wat mij opviel is dat elke gastouder, op haar eigen manier, kan schminken. Zelfs de gastouders die eerst roepen:”ik kan dat niet” lukt het om een ‘proefkonijn’ om te toveren tot een mooie vos, een bloem op een arm te creëren of een vlinder te schilderen op een hand.

Daarnaast werd er volop gebabbeld en gelachen. Want ook dat hoort bij het gastoudercafé. Lekker ontspannen samen zijn. Even een serieus momentje toen we afscheid namen van 2 fantastische dames. We gaan hen missen maar wensen hen natuurlijk heel erg veel succes bij alles wat ze in de toekomst gaan doen!

Groetjes, en tot bij het volgend gastoudercafé!

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s