GO-café: vakantie

Vlak voor de schoolvakantie begon waren de gastouders  uitgenodigd om gezellig samen te zijn bij Welkom Kind Midden en West Brabant.

Na een heel warme werkdag werden we ontvangen in de coole (lang leve de airco!) en zeer gezellige kantoren van Welkom Kind. Deze avond stond vooral in het teken van gezelligheid. Agnieszka had het kantoor dan ook erg gezellig ingericht voor deze avond. En natuurlijk ontbrak het, zoals gewoonlijk,  niet aan hapjes en drankjes!

Een klein groepje gastouders was op de uitnodiging ingegaan om aanwezig te zijn, maar dat wil niet zeggen dat het stil was want waar vrouwen zijn wordt gekletst!

Agnieszka vertelde nog even over de toekomstplannen van Welkom Kind Midden en West Brabant. Hoewel het de laatste tijd wat stil lijkt  wordt er enorm hard gewerkt achter de schermen. Zo is de website helemaal vernieuwd. Er staan nieuwe cursussen op het programma waaronder een zeer interessante cursus over kinderen met speciale zorgbehoeftes. Denk hierbij aan kinderen met autisme, AD(H)D en dergelijke. De planning is om deze cursus te starten na nieuwjaar, later meer informatie hierover.

Als laatste wordt er dan heel erg hard gewerkt aan het grote feest van Welkom Kind Midden en West Brabant. Op 1 oktober viert Welkom Kind Midden en West Brabant haar 10-jarig bestaan. Dat kan natuurlijk niet in stilte voorbij gaan. Daarom gaan we feesten! Flink feesten! Het feest is  voor alle klanten en gastouders met hun gezin en zal doorgaan op 1 oktober om 13 uur op een prachtlokatie, namelijk bij Bosvreugd Cultuurbos. Wat er allemaal op de planning staat is nog geheim al mag ik wel een tipje van de sluier oplichten. Het thema is Welkom Kind got’s talent! Natuurlijk zijn we benieuwd naar de talenten van…..iedereen, dus wie wil en durft mag zich inschrijven om zijn of haar talent te laten zien op een podium. Alles kan en mag! Als jij of je kind iets super leuks, spectaculairs, unieks of  cool wil laten zien, aarzel dan niet om je in te schrijven. Wil je gewoon gezellig komen kijken, dat mag natuurlijk ook! Het belooft een spectaculaire dag te worden voor jong en oud!

Inschrijven kan natuurlijk, zoals altijd, via info@welkomkindmwbrabant.nl

Tot de volgende keer,

Myriam

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s