Welkom Kind Midden en West Brabant got Talent!

Welkom Kind Midden en West Brabant is jarig,  10 jaar worden ze al! En bij een verjaardag hoort een feest! Afgelopen zaterdag, 3 oktober, waren alle gastouders, medewerkers en vraagouders samen met hun gezin uitgenodigd om samen met Welkom Kind feest te vieren.

Naar aloude traditie was het dik in orde! De kinderen konden hun hartje ophalen op het springkussen of in de speeltuin terwijl de ouders onder het genot van een drankje gezellig konden babbelen met elkaar. Wanneer de kinderen dorst kregen konden ze zelf hun drankje gaan’melken’bij een echte ranja koe! Wat een feestje! Van al dat spelen krijg je natuurlijk honger, dus konden alle kinderen  een eierkoek versieren of een suikerspin opeten, of gewoon lekker allebei, want op een feest mag je snoepen. Daarnaast was er geen gebrek aan verschillende warme hapjes!

De djembé en baby/kindermassage workshop werden druk bezocht! Het was erg leuk om te lerendjembé spelen op het ritme van ‘appel, appel, peer, peer’ of ‘sinaasappel, sinaasappel, mandarijn’! De baby/kindermassage was dan weer erg rustgevend! Wat gaan er veel kleintjes genieten tijdens een massage de komende weken!

Voor de geïnteresseerden was er zelfs een markt georganiseerd waar je op zoek kon gaan naar dat ene speciale speelgoedje om je opvang te vervolledigen.

Tijdens de talentenshow werden we verrast met optredens door groot en klein! De jongste deelneemster van amper 2 jaar oud pakte het publiek in door een liedje te zingen. Er werd gedanst, gezongen en zelfs gitaar gespeeld! Iedere deelnemer weer was een echt feestje om naar te kijken of te luisteren. Als klap op de vuurpijl werden we getrakteerd op een spetterend optreden van onze eigen echte K3 samen met 2 superhelden! Helaas was K3 deze keer niet over te halen tot een bisnummer!

De afwezigen hadden echt ongelijk, maar krijgen misschien wel een nieuwe kans want volgend jaar wordt Welkom Kind Midden en West Brabant natuurlijk 11 jaar, dus wie weet……

Myriam

 

 

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s